Blog

greece race for the cure

Greece Race for the Cure

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος γυναικών με καρκίνο μαστού "Άλμα Ζωής" διοργανώνει κάθε χρόνο, από το 2009, στο τέλος Σεπτεμβρίου, το "Greece Race for the Cure".

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αγώνα δρόμου, με κοινωνικό χαρακτήρα, που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τον καρκίνο του μαστού.

Η ΟΕΕ ΑΠΛΕΣΟ του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ) θα πλαισιώνει με χαρά το μεγάλο αυτό γεγονός και θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου 2022 στο Ζάππειο, με ενεργή παρουσία των μελών της, με στόχο την ενημέρωση των ενδιαφερομένων σχετικά με το ευαίσθητο θέμα του Λεμφοιδήματος.

Η ΟΕΕ ΑΠΛΕΣΟ είναι η επιστημονική ομάδα του ΠΣΦ με αντικείμενο τη διαχείριση του λεμφοιδήματος και των οιδημάτων, δημιουργήθηκε το 2016 από εκπαιδευμένους φυσικοθεραπευτές στις παθήσεις του λεμφικού συστήματος και τνω οιδημάτων και έκτοτε δρα δυναμικά και πολυδιάστατα στη διάδοση της διαχείρισης του λεμφοιδήματος στην Ελλάδα.

Αν και πρόκειται για μία χρόνια και προοδευτική κατάσταση, το λεμφοίδημα μπορεί να μειωθεί στο ελάχιστο με τη σωστή διαχείριση και αντιμετώπιση, δίδοντας τη δυνατότητα ενός καθ' όλα φυσιλογικού τρόπου ζωής.

Η ΑΠΛΕΣΟ θα βρίσκεται στο "Greece Race for the Cure", αρωγός στην πιο σημαντική ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου "Άλμα Ζωής", προσκαλώντας στο περίπτερό της όποια γυναίκα θελήσει να μοιραστεί την εμπειρία της, και σε συνεργασία με το Άλμα Ζωής θα προσφέρει τις επιστημονικές υπηρεσίες της, με στόχο την ενημέρωση αλλά και την αξιολόγηση περιπτώσεων λεμφοιδήματος.

Επικοινωνία

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο παρακάτω τηλέφωνο & email

Κιν.:   69742.15671
Email.:   contact@edema.gr